ХроникаХроника.Портал

МВР Билтен

На 10.05.2021 СВР Штип спроведе засилена акциска контрола во областа на сообраќајот, при што се изречени 55 мерки, меѓу кои 22 за управување возила со брзина поголема од дозволената, 9 за управување возило без возачка дозвола, 4 за технички неисправно возило, 2 за нерегистриранио возило, 8 за некористење сигурносен појас, 2 за користење мобилен телефон, 6 за непрописно паркирање и 2 за непрописно престигнување.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close