0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Mutacionet e reja e sollën valën e katërt në SHBA

Përhapja e llojeve të reja dhe të lidhura të koronavirusit në SHBA rrezikojnë fillim të valës së katërt të pandemisë, paralajmërojnë ekspertët kryesorë shëndetësorë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close