0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomiIntervistë

Murtezani: Për Hekurudhën ka punë, me lokomotiva të reja do të jemi më konkurrues

Ekziston potencial i madh në treg, por duhet sa më shpejtë që mundemi t’i marrim dhe t’i lëshojmë në përdorim lokomotivat e reja, që të mund të jemi më konkurrues dhe më të shpejtë në transportin, theksoi në intervistën për MIA-n drejtori i hekurudhave “Transport SHA Shkup”, Orhan Murtezani.

Back to top button
Close
Close