0_Maqedoni.PortalReportazhShoqëri

Muri i vajit – më shumë se 2.000 vite vend për lutje dhe pendim

Dy anë. Për meshkuj dhe për femra. Kështu është i ndarë Muri i Vajit në Jerusalem. Por, para Murit të gjithë janë të barabartë. Luten, kërkojnë pendim pavarësisht nga mosha, gjinia, prejardhja.

Back to top button
Close
Close