E përzgjedhur

Mungesa e këtyre metaleve mund të përkeqësojë krizën e klimës

Sipas Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë, bota nuk do të jetë në gjendje të përballojë krizën e klimës nëse nuk ka një rritje të menjëhershme në furnizimin me metale të nevojshme për të bërë makina elektrike, panele diellore, turbina ere dhe teknologji të tjera të energjisë së pastër.

Back to top button
Close
Close