0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

МТСП работи на нов закон за работни односи, се очекува да биде донесен в година

Министерството за труд и социјална политика работи на донесување нов системски закон за работни односи кој треба да биде донесен и да почне да се применува наредната година. Постојното законско решение е донесено во 2005 година и досега има претрпени 24 измени.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close