0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштествоПолитика

МТСП ќе ги ревидира нормативите и стандардите за исхрана и оброци во градинките

Министерството за труд и социјална политика ќе направи целосна ревизија на нормативите и стандардите за исхрана и оброци на децата во градинки, во насока на нивно унапредување и усогласување со потребите за правилен раст и развој.

Back to top button
Close
Close