0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëri

MSH: Mbi 100 pacientë janë trajtuar me plazmë

Instituti për Mjekësi Transfuzive informon se gjithsej janë siguruar 129 njësi të plazmës konvulsive për trajtimin e pacientëve të infektuar me Kovid-19. Nga këto, 68 njësi sigurohen përmes procedurës prej gjithsej 30 dhuruesish dhe 59 njësi sigurohen përmes dhurimit standard.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close