0_Maqedoni.PortalShoqëri

MSH: Implementohen aktivitete për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në Qendrën Klinike në Shkup

Në kompleksin klinik "Nënë Tereza" në Shkup në periudhën e kaluar është bërë punë intensive për të përmirësuar infrastrukturën. Janë bërë disa rikonstruksione, korrigjime dhe përpunim të zgjidhjeve për shfrytëzim më të mirë të infrastrukturës. Rrjeti ekzistues rrugor është rikonstruktuar dhe rehabilituar. Problemi me hyrjet dhe daljet nga kompleksi në rrugët e qytetit është zgjidhur plotësisht, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Shkup, 3 korrik 2020 (MIA) – Në kompleksin klinik “Nënë Tereza” në Shkup në periudhën e kaluar është bërë punë intensive për të përmirësuar infrastrukturën. Janë bërë disa rikonstruksione, korrigjime dhe përpunim të zgjidhjeve për shfrytëzim më të mirë të infrastrukturës. Rrjeti ekzistues rrugor është rikonstruktuar dhe rehabilituar. Problemi me hyrjet dhe daljet nga kompleksi në rrugët e qytetit është zgjidhur plotësisht, njoftojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Sinjalizimi vertikal dhe horizontal është vendosur për drejtimin e duhur të komunikacionit. Zonat e këmbësorëve janë shënuar, ndërsa është instaluar ndriçimi i ri i rrugës. Trotuaret janë zgjeruar. Janë krijuar kushte për lëvizjen e ambulancave, shtigjeve për vizitorët dhe njerëzit me pajisje mjekësore dhe për biçikleta.

Nga Ministria theksojnë se këtë muaj është vendosur dhe montuar spitali modular për nevoja të plotësimit të kapacitetit spitalor të klinikës për sëmundje infektive. bs/bsh/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close