ОпштествоОригинални текстови

Мрежа за заштита од дискриминација: Осуда за медиуми кои шират омаложувачки говор кон жените

Покрај сите апели до медиумите да не пренесуваат сексистички објави без критички да им се осврнат, одредени медиуми и новинари и самите се извор на вознемирувачки и мизогини изјави.

Back to top button
Close
Close