0_Maqedoni.PortalShoqëri

MPPS: Vijon pagesa plotësuese e shtesës arsimore

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se vijon pagesa shtesë e ndihmës arsimore plotësuese, e cila paguhet në rast nëse ka ankesa të zgjidhura pozitive dhe njoftime të vonuara nga shkollat.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close