0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

MPPS: Pensioni i janarit rritet për 1,2 për qind në bazë të harmonizimit me rritjen e shpenzimeve për jetesë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se pensionistët me pensionin e janarit do të marrin pension më të madh në bazë të harmonizimit të pensionit me rritjen e shpenzimeve për jetesë të cilat në gjysmëvjetorin e dytë të vitit 2020 në krahasim me gjysmëvjetorin e parë të vitit të njëjtë arrijnë 1,2 për qind.  Eeitja e pensionit, thonë nga MPPS-ja, në vlerë nominale arrin 185 denarë në nivel të pensionit mesatar dhe 134 denarë në nivel të pensionit më të ulët.

Back to top button
Close
Close