0_Maqedoni.PortalShoqëri

MPPS: Në vijim është pagesa shtesë e të drejtave nga mbrojta sociale dhe e fëmijëve për muajin gusht

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) informon se është në proces pagesa e tretë dhe e fundit shtesë nga mbrojta sociale dhe e fëmijëve për gushtin e këtij viti.

Back to top button
Close
Close