0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëri

MPPS: Në vijim është pagesa e mbështetjes financiare nga mbrojtja sociale, civile dhe të fëmijëve

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se sot ka filluar pagesa e të mbështetjes financiare nga mbrojtja sociale, e fëmijëve dhe civile për muajin mars të vitit 2021.

Back to top button
Close
Close