0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalEkonomiLink i drejtpërdrejtëMakedonija.SlajderPolitikë

MPJ-ja dërgon këshilltarë ekonomikë në selitë e OBT-së dhe FAO-s dhe në Bruksel, Çikago dhe Sofje

Ministria e Ekonomisë do të dërgojë tre profesionistë të saj si këshilltarë ekonomikë në selinë e Organizatës Botërore të Tregtisë (OBT) në Gjenevë, më pas në Bruksel - i cili do të jetë në krye të vendeve të Beneluksit dhe një në Konsullatën e përgjithshme në Çikago, ndërsa Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujit do të dërgojë në selinë e Organizatës Botërore të Ushqimit (FAO) në Romë. Përveç tyre, do të ketë edhe këshilltar ekonomik në Ambasadën tonë në Sofje, i cili do të jetë i vetmi në rajon.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close