0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

MPJ informon për kushtet e udhëtimit në Greqi prej sot deri më 24 maj

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut informon se Qeveria greke ka miratuar vendim të ri të përbashkët ministror duke shfuqizuar masat për kufizimin e lidhjeve tokësore, ajrore dhe ujore të Republikës së Greqisë me vendet e treta (përfshirë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut) dhe lejon hyrjet në vend në periudhën prej 14 deri më 24 maj të këtij viti.

Back to top button
Close
Close