0_Maqedoni.PortalShoqëri

MPB zbaton anketë për vlerësimin e punës së policisë rrugore

Pas vendosjes së sistemit për xhirim me kamera, Ministria e Punëve të Brendshme I fton qytetarët të cilët kanë pasur përvojë me policinë rrugore të pajisur me sistem për xhirim me kamera, ta plotësojnë anketën me qëllim të vlerësimit dhe zhvillimit të mëtutjeshëm të këtij sistemi.

Back to top button
Close
Close