0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

MPB: Problemi me numrat e dyfishtë amë daton nga viti 1981

Problemi me numrat e dyfishtë të identitetit ka filluar që në vitin 1981 dhe pas zbulimit të tij, menjëherë ka filluar anulimi i këtyre numrave amë dhe kjo procedurë vijon për një periudhë të gjatë, me ç’rast shumë prej këtyre numrave amë janë shfuqizuar, njoftoi sot Ministria e Punëve të Brendshme.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close