Tekste origjinale

MPB: Ndryshime në protokollin për hyrje në Greqi për shtetasit e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Ministria e Punëve të Brendshme I informon qytetarët se në pajtim me njoftimin nga shërbimet kufitare greke nga Vendkalimi kufitar “Evzoni”, ka ndryshime në protokollin për hyrje në Greqi dhe prej sot (19.06.2021), prej orës 6:00 në VK Evzoni, përveç me test PCR jo më të vjetër se 72 orë, Certifikatë për vaksinë të pranuar (me 14 ditë të kaluara nga doza e dytë) dhe dëshmi për kalim të Kovid-19 (prej 2 deri 9 muaj), hyrje të shtetasve tanë lejohet edhe me test të shpejtë negative për Kovid-19 jo më të vjetër se 48 orë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close