0_Maqedoni.PortalEkonomiPolitikë

MPB dhe Posta do të bashkëpunojnë për shpërndarjen më të shpejtë dhe më efikase të dokumenteve personale

Intensifikimi i bashkëpunimit midis MPB-së  dhe SHA “Postat e Maqedonisë së Veriut" është një nga temat në të cilat u bisedua në takimin e sotëm të ministrit të Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski me drejtorin e përgjithshëm Jani Makraduli.

Back to top button
Close
Close