EvropëEvropë.Portal

Moskë: NATO-ja ta studiojë propozimin e Putinit për kontroll të armëve

Rusia apeloi tek vendet anëtare të NATO-s me kujdes ta studiojnë deklaratën e presidentit rus Vlladimir Putin për deeskalimin e tensioneve lidhur me sistemimin e raketave me arritje të mesme dhe të shkurtër dhe propozimin e tij për vendosjen e inspektimeve të ndërsjella të sistemeve raketore, kumtoi sot Ministria ruse e Punëve të Jashtme.

Back to top button
Close
Close