EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Moska për situatën në Gorno – Karabah: Menjëherë të ndalojë zjarri

Ministria ruse e Punëve të Jashtme ju bëri thirrje palëve të involvuara në konfliktin në Karabahun e Epërm menjëherë të ndalojnë me zjarrin dhe të fillojnë negociata për stabilizimin e situatës.

Back to top button
Close
Close