0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritIntervistëMakedonija.SlajderShoqëri

Monika Sandri për MIA-n: Pandemia nuk ndaloi lëvizjen e refugjatëve, ata mund të kontribuojnë në vend nëse ka solidaritet

Kur një burrë me fëmijët e tij përballen me rrezikun e vdekjes ose persekutimit, nuk ka mure ose pandemi që mund ta zmbrapsin nga tentimi për të gjetur siguri. Pandemia nuk e ndali lëvizjen, e nuk e ndalën as kufizimet. Refugjatët dhe azilkërkuesit mund të kontribuojnë në zhvillimin e qëndrueshëm të vendit, nëse ekziston solidaritet dhe sistemi e lejon atë. Ata janë njerëz  si ju dhe unë, bën të ditur në intervistën për MIA-n përfaqësuesja e Komesaritatit të Lartë të Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR), Monika Sandri.

Back to top button
Close
Close