0_Web_Насловна-слајдер0_Македонија.ПорталОпштество

МОН: Тестирањето на платформата продолжува, вчера најавени над 88 илјади корисници

На националната платформа за онлајн-настава вчера биле најавени над 88 000 активни корисници кои, како што информира Министетството за образование и наука, придонеле за успешно идентификување и дефинирање на предизвиците кои произлегуваат од нејзино оптоварување  во оваа фаза од имплементацијата.

Back to top button
Close
Close