0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

МОН ќе финансира научно-истражувачки проекти за развој на лабораториските ресурси

Министерството за образование и наука ќе почне со финансирање научно-истражувачки проекти од посебен и јавен интерес за 2021 година (поддршка за развој на лабораториски ресурси). За таа цел за 2021 година се обезбедени 17.330.000 денари.

Back to top button
Close
Close