СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Модерна бара одобрување за вакцинирање тинејџери во ЕУ и Канада

Американската биотехнолошка компанија „Модерна“ бара одобрување за употреба на својата вакцина против Ковид-19 кај тинејџери во Европската унија и Канада.

Back to top button
Close
Close