Фотосервис

МНР на Хрватска Грлиќ Радман во Скопје

Министерот за надворешни и европски работи на Република Хрватска, Горан Грлиќ Радман во работна посета на Република Северна Македонија каде се сретна со министерот за надворешни работи Никола Димитров

Back to top button
Close
Close