0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

MMJPH: Vërejtjet publike të vendosura në propozimin përfundimtar për shpalljen e një pjese të Malit Sharr si park kombëtar

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor zhvilloi një proces të gjerë konsultimi publik mbi Projektligjin për shpalljen e një pjese të Malit Sharr për park kombëtar, në kohëzgjatje prej katër muajsh.

Back to top button
Close
Close