0_Maqedoni.PortalShoqëri

MMJPH: Vendimi për mbrojtjen e Vodnos vazhdon në një procedurë qeveritare të plotësuar me detyrime dhe masa për mbrojtjen nga erozioni nga rregulloret e tjera përkatëse

Ministria e Mjedisit Јetësor dhe Planifikimit Hapësinor informon se lidhur me procesin e miratimit të Vendimit për shpalljen e një pjese të malit Vodno si zonë e mbrojtur në kategorinë V - zonë e mbrojtur, pas mbarimit të konsultimeve publike, organizoi takime koordinuese teknike me përfaqësuesit e Qytetit të Shkupit, Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve dhe Qendrës për Menaxhimin e Krizave, si institucione përkatëse në nivelin shtetëror dhe lokal, me qëllim që të rishikohen më tej rregulloret ekzistuese për mbrojtjen e zones nga aspekti i erozionit, përmbytjeve, sigurisë dhe shpërndarjes së detyrimeve dhe përgjegjësive midis vetëqeverisjes lokale dhe pushtetit qendror.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close