0_Maqedoni.Portal

MMJPH: “Rrushi i ariut është një burim i rëndësishëm që duhet ta mbledhim”me kujdes”

Në ngjarjen e sotme me video të organizuar nga Fondacioni "Informacioni dhe Mbrojtja e Natyrës" (FIMN), Dega në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor (MMJPH) dhe Programin e KB të Mjedisit Jetësor (UNEP), u prezantuan rezultatetet e aktivitetit të projektit "Mbrojtja e specieve të bimëve të egra që mblidhen për qëllime tregtare".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close