0_Maqedoni.PortalPolitikëShoqëri

MMJPH me sqarim për vlerat e PM 10 në Kërçovë

- Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor informon se vlerat e larta të grimcave të pezulluara PM 10 që u shfaqën pak më parë në pikën e matjes në Kërçovë janë rezultat i stabilizimit të instrumentit matës pas një ndërprerje të energjisë në Stacionin lokal të Monitorimit Automatik për cilësinë e ajrit të ambientit, në periudhën nga ora 15 deri në orën 19.

Back to top button
Close
Close