0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëriVideo deklaratë

MM i hedh poshtë si gënjeshtra dhe manipulime akuzat e Kovaçkit, pohon se vetingun e kryen një ekip i trajnuar nga ekspertë të NATO-s

Kaloi koha për pazar me certifikatat e sigurisë dhe politizimi i tyre, tha sot koloneli dhe oficer për siguri në Ministrinë e Mbrojtjes (MM), Goran Vasilevski, duke i hedhur poshtë si gënjeshtra, manipulime dhe standarde të dyfishta, akuzat e VMRO-DPMNE-së dhe Dragan Kovaçki lidhur me vetingun.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close