0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталВидеоПолитика

Младите на владин состанок ја претставија својата визија за образованиетo

Младите и Владата денеска одржа онлајн состанок на високо ниво по повод Светскиот ден на детето - 20 ноември на кој владините и меѓународни претставници имаа можност да чујат од децата како да се подобри образовниот систем, квалитетот на образованието и самото општество во целина.  

Back to top button
Close
Close