МИА Јавни набавки - 2018


А. Годишен план за јавни набавки на АД „МИА“ - Скопје: види тука

 

 

Б. Објавени огласи на ЕСЈН:

11. 07.09.2018 - Услуга за такси превоз бр.14-09/2018

10. 31.08.2018 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на гориво за моторни возилa бр.13-8/2018

 

4. 07.03.2018 - Постапка за набавка на услуга - Здравствени прегледи на вработени бр. 5-02/2018

3. 06.02.2018 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка нa авио билети бр. 4-01/2018

1. 17.01.2018 - Постапка со барање за прибирање на понуди за јавна набавка на услуги - Ревизија на годишната сметка и финансиските извештаи на АД „МИА“ - Скопје за 2017 година бр. 1-01/2018


В. Архива:

МИА Јавни набавки - 2017 година

МИА Јавни набавки - 2016 година

МИА Јавни набавки - 2015 година

МИА Јавни набавки - 2014 година

МИА Јавни набавки - 2013 година

Мозаик

„Хет трик“: Фудбалер за само шест недели доби деца од три жени

Напаѓачот на англискиот фудбалски клуб Стоук Сити,...

Доделена „Алтернативната Нобелова награда"

Наградата „Правилно живеење", позната и како „Алте...

Тревога во Бакингемската палата поради приврзок за клучеви

Мажот кој вчера беше уапсен кај Бакингемската пала...

Многу мажи по сексот чувствуваат емотивна празнина

Дури 40 отсто од мажите по сексот чувствуваат емот...

НАСА откри две нови планети

Само пет месеци по поставувањето во земјината орби...