• A-
  • A
  • A+
сабота, 23 јуни 2018, 

Информации од јавен карактер

1. Статут на акционерското друштво „Македонска информативна агенција“ – МИА, во државна сопственост

2. Правилник со органограм за внатрешна организација

3. Правилник за систематизација на работните места

4. Список на лица вработени во институцијата со позиција, службен е-маил и службен телефон

5. Ценовници (ценовник за продажба на вести и информативни сервиси)

6. Ревизорски извештаи

7. Листа на информации од јавен карактер и контакт од лице задолжено за информации од јавен карактер

8. Упатство за прием на пријави од укажувачи

9. Овластено лице за прием на пријави од укажувачи

10. Име и презиме на офицерот за заштита на лични податоци, позиција во институцијата, службен е-маил и службен телефон

11. Отчетност за службени трошоци на носители на јавни функции на АД „МИА“ - Скопје

Мозаик

Почина Вини Пол Ебот, еден од браќата основачи на Пантера

Вини Пол Ебот, еден од основачите на хеви метал бе...

Дебелеењето нуспојава на Мундијалот

Седењето пред телевизор, пиењето на зашеќерени нап...

На аеродомот во Орландо ќе се скенираат лицата на сите патници

Меѓународниот аеродом во Орландо, кој е најпромете...

Стаорец изел 19.000 долари во бакомат во Индија

Стаорец или повеќе стаорци влегле во банкомат во с...

Таткото на Кејт Спејд починал неколку часа пред нејзиниот погреб

Ерл Броснејн (89), таткото на дизајнерката Кејт Сп...