Импресум


Македонска Информативна Агенција - МИА


Ул. „Бојмија“ К-2
Поштенски фах 4
1000 Скопје, Република Македонија

Тел.:  (00 389 2) 246 16 00
Факс: (00 389 2) 246 40 48

mia@mia.mk
www.mia.mk

 

Генерален директор и главен и одговорен уредник:

Драган Антоновски
dragan.antonovski@mia.mk


В.Д. Заменик на генералниот директор:

Тел:  (02) 2461600, локал 224

Хаљит Ајдини
halit.ajdini@mia.mk


Уредници на Внатрешно-политичка редакција:

Tел.:  (02) 2461600, локал 240
reporteri@mia.mk
soopstenija@mia.mk


Дописна редакција:
Тел.:  (02) 2461600, локал 233
dopisnici@mia.mk


Уредник на Надворешно политичка редакција:
Тел:  (02) 2461600, локал 230 и 249
desk@mia.mk


Уредник на сервис на албански јазик:
Тел:  (02) 2461600, локал 239
albanskiservis@mia.mk


Уредник на сервис на англиски јазик:
Тел:  (02) 2461600, локал 235
angliskiservis@mia.mk 


Фото сервис
Tел:  (02) 2461600, локал 226
foto@mia.mk


Техника и информатика:
Tел.:  (02) 2461600, локал 229, 238 и 205
tehnika@mia.mk


Маркетинг:
Tел:  (02) 2461600, локал 235 и 241
marketing@mia.mk


Логистика:
Tел:  (02) 2461600, локал 210
uprava@mia.mk

Мозаик

„Хет трик“: Фудбалер за само шест недели доби деца од три жени

Напаѓачот на англискиот фудбалски клуб Стоук Сити,...

Доделена „Алтернативната Нобелова награда"

Наградата „Правилно живеење", позната и како „Алте...

Тревога во Бакингемската палата поради приврзок за клучеви

Мажот кој вчера беше уапсен кај Бакингемската пала...

Многу мажи по сексот чувствуваат емотивна празнина

Дури 40 отсто од мажите по сексот чувствуваат емот...

НАСА откри две нови планети

Само пет месеци по поставувањето во земјината орби...