МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
22.08.2017 , Прес-конференција за искористеноста на ИПА средствата(МИА/Ивана Батев)
Прес-конференција за искористеноста на ИПА средствата на вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи и министерот за финансии Драган Тевдовски
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември