МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
21.04.2017 , Кампања - НЕ за селфи на воз(МИА/Ивана Батев)
Директорот на МЖ Транспорт АД Скопје, Игор Коруновски се обрати по повод отпочнување на кампањата “НЕ за селфи на воз - Вреди да живееш”.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември