МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
20.04.2017 ,  Бизнис - форум на стопанственици од Македонија и БиХ(МИА/Фросина Насковиќ)
Претседателот на РМ Ѓорге Иванов и Претседавачот на Претседателството на БиХ Младен Иваниќ на бизнис - форум на стопанственици од Македонија и БиХ
2018: Јануари, Февруари, Март, Април
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември