МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
20.04.2017 , Научна конференција „Библијата и книжевноста“(МИА/Ивана Батев)
Научна конференција на тема „Библијата и книжевноста“ во организација на Македонската академија на науките и уметностите и Балканскиот институт за вера и култура