МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
20.03.2017 , Раскажување приказни од едицијата „Бајки од Македонија“(МИА/Фросина Насковиќ)
Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ - „Браво сине“ и издавачката куќа „Арс ламина“ по повод Светскиот ден на раскажување сказни организираат средба со деца-првачиња кои ќе слушнат приказни од едицијата „Бајки од Македонија“
2018: Јануари, Февруари, Март, Април
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември