МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 18.04.2017, Украинци се полеваат со вода(МИА/ЕПА)
Украинци се полеваат со вода во рамките на обичајот за пролетно чистење во Лвив, Украина, 17 април 2017 год.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис