МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.03.2017, Анза - Борего Пустината(МИА/ЕПА)
Посетители се фотографираат низ расцутените цвекиња во Анза - Борего Пустината, Калифорнија, САД.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис