МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 14.01.2015, Релито Дакар 2015(МИА/ЕПА)
Релито Дакар 2015 поминува низ пустината Калама во Чиле, 01 јануари 2015.

Назад до Фото сервис