МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 13.01.2015, Новата зграда на Европската централна банка во Фракфурт.(МИА/ЕПА)
Новата зграда на Европската централна банка во Фракфурт, Германија, 13 јануари 2015.

Назад до Фото сервис