МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.01.2015, Индиски ученици(МИА/ЕПА)
Индиски ученици вежбаат јога за време на „Денот на младите“ во Бопал, Индија, 12 јануари 2015.

Назад до Фото сервис