МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 09.01.2015, Филипни традиција(МИА/ЕПА)
Филипинци учествуваат во процесијата „Црниот Назарен“ во Манила, 09 јануари 2015.

Назад до Фото сервис