МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 08.01.2015, Чарли Хебдо(МИА/ЕПА)
Русинка им оддава почит на загинатите во терористичкиот напад во Париз пред француската амбасада во Москва, 08, јануари, 2015.

Назад до Фото сервис