МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 05.01.2015, Калиграфија(МИА/ЕПА)
Учесници цртаат на новогодишниот натпревар по калиграфија во Токио, Јапонија, 05 јануари 2015.

Назад до Фото сервис