МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 23.12.2014, Хартиени панди(МИА/ЕПА)
1600 хартиени панди направени од Францускиот уметник Пауло Грангеон се поставени пред премиерската палата во Путраја, Малезија.

Назад до Фото сервис